Сватбена агенция и сватбен салон Happy day - Плевен
Кошница

Кошницата е празна
 

Последна новина

Хипи-принцеси за сватбения ден
Хипи-принцеси за сватбения ден
Публикувана: 2014-12-01

Безспорно един от най-талантливите дизайнери, когато става въпрос за пищни и красиви рокли, е Зухаир Мурад.

Избор на ресторант за сватбата

   

След като вече е минало подписването в ритуалната зала и църковния ритуал, за младоженците и техните гости следва най-забавната и приятна част – празнуването в ресторанта. Без значение от времето и мястото сватбеното тържество винаги е свързано с богата трапеза, страхотна музика и танци, пищна украса, веселие и празнично настроение. Ресторантът или механата е мястото, където всички гости и роднини могат да се повеселят и да отпразнуват заедно с младоженците този така важен ден.
 
Навярно ще намерите много предложения за ресторанти за сватбеното тържество и ще се двоумите при избора си. Най-важното е да отидете на място и да разгледате какво представлява като цяло ресторанта и какво ще ви предложат за вашия празничен ден. Ето някои моменти, на които да обърнете внимание при своите опознавателни обиколни на сватбените ресторанти:
 
 • Местата, с които разполага ресторанта – не трябва да правите компромис с това. Гостите ви не трябва да са настанени в тясно пространство, което да ги потиска. Същевременно залата за сватбеното тържество не трябва да бъде и прекалено голяма. Не е приятно да има прегради и колони, които да пречат на изгледа към дансинга или масата на младоженците. Обстановката трябва да е уютна и приятна.
 • Меню – почти всеки ресторант има готови примерни сватбени менюта. Разгледайте менюто и специалитетите, които се предлагат. За да сте сигурни, че всичко ще е вкусно и според очакванията ви може предварително да опитате избраното от вас меню. Някои от заведенията предлагат безплатна дегустация на подбраните от вас ястия.
 • Лятна градина и места на закрито – ако изберете лятната градина за своето сватбено тържество, уверете се, че ресторанта разполага и с достатъчно места в закрито помещение, което да е също толкова светло, приятно и просторно. Ако времето е лошо, може да се наложи да го използвате.
 • Подът в залата – за някои от вас това може да е от значение. Вижте какъв е подът – от мозайка, паркет, теракот или мокет. Това е особено важно за танците.
 • Вентилация и климатизация – в затворените помещения за ресторантите за сватба вентилацията е много важен фактор.
 • Обособен дансинг – той трябва да е лесно достъпен за всички гости.
 • Качествено обслужване на персонала – доброто настроение на вас и вашите гости не бива да се нарушава от лошото и недобро обслуждане на персонала в заведението.
 • Паркинг – навярно голяма част от вашите гости ще бъдат с автомобили, за които е необходим удобен, голям и по възможност охраняем паркинг.
 • Дизайн и украса – голяма част от ресторантите вече предлагат собствена сватбена украса за ресторанта, масата на младоженците, както и красиви покривки за масите и калъфи за столовете. Това може да се окаже доста добра оферта, която ще ви спести значителни разходи.
 • Ди джей, видео оператор и фотограф за сватбата – много често ресторантът разполага с такива професионалисти, с които заведението работи от много време. Разбира се, не е задължително да избирате точно тях, ако вече имате уговорка с ваш фотограф или dj за сватбата ви.
 • Апартамент за младоженци – много от ресторантите за сватбата са част от цял хотелски комплекс. В този случай голяма част от хотелите предлагат безплатна нощувка в апартамент за младоженците. Това е нещо като подарък за тях за това, че са избрали техния ресторант за сватбеното тържество.
 • Близост до ритуалната зала и църквата – този критерий за избор на заведение не е маловажен, особено за провеждането на сватби в големите градове.

Източник: svatbenden.info

© 2007 - 2018
Всички права са запазени ЕТ Красимир Дончев 2000


www.happy-daybg.comУсловия за ползване Бисквитки Доставка Плащане
Политика за защита на личните данни
Vizia Design Studio